top of page
Bloembinderij Naudts-Boone

Uw vaste bloemenzaak in Lochristi

Wij hebben steeds een uitgebreid aanbod dagverse boeketten in onze winkel. Heeft u een specifieke voorkeur? Dan stellen we met plezier een persoonlijke creatie voor u samen. 

Bloembinderij Naudts-Boone

Geef kleur aan uw feest

Gaat u trouwen? Organiseert u een evenement voor een speciale gelegenheid? Wij brengen graag kleur op uw feest! Maak een afspraak via mail en we creëren samen de aankleding van uw dromen. 

TIP: Hoe houdt u uw boeket lang mooi?

Vaak krijgen wij vragen in verband met de verzorging van onze boeketten. Wij zorgen steeds voor kraakverse bloemen van de beste kwaliteit, maar na aankoop is het natuurlijk aan jullie om ze met veel liefde te verzorgen!

Onze tips:
1. Zet het boeket na aankoop ZO SNEL MOGELIJK terug in het water (liefst maximaal 1 uur zonder water). Mocht je het boeket toch iets langer in de wagen laten liggen, snijd dan de stengels schuin af met een scherp mes voor je ze in de vaas zet.
2. Zorg voor fris water en zet het boeket weg van de verwarming.
3. Vul de vaas tot ze minstens halfvol is. Hoe meer water hoe beter! Alle stelen moeten voldoende water kunnen trekken. Let er bij rozen extra op dat de vaas steeds goed gevuld blijft.
4. Ververs het water om de 2-3 dagen en snijd de stelen dan opnieuw schuin af met een scherp mes. Doe dit liever niet met een (snoei)schaar, zo knijp je de stelen plat en kunnen de bloemen niet optimaal water trekken.
5. Sommige bloemen verwelken eerder dan andere: knip het boeket los en haal de verwelkte bloemen eruit. Schik de bloemen opnieuw en genieten maar!

bottom of page