top of page

Luxe geurkaarsen, huisparfum & verzorgingsproducten

Vast in ons aanbod: de volledige collectie handgemaakte Baobabkaarsen en huisparfums. 100% Belgisch, een hartverwarmend geschenk, een prachtige aanwinst in uw interieur. Deze luxekaarsen zijn een streling voor het oog en hebben hemelse geuren: van subtiel tot krachtig, van harmonieus tot mysterieus. Op zoek naar een origineel cadeau? Wij adviseren u graag!

Luxe geurkaarsen met een verhaal

De Baobabkaarsencollectie zag het levenslicht in het adembenemende Tanzania, een land met een intense kleurenpracht en betoverende aroma’s. Hoewel de collecties geïnspireerd zijn op de schoonheid van de wilde natuur en exotische landschappen, worden de nieuwste kaarscreaties uitgedacht hier in België. Elke geurkaars vertelt een eigen verhaal en neemt je mee op een zintuiglijke reis naar een verre, dromerige bestemming.

Belgische kwaliteit in vuur en vlam

De Baobabkaarsen zijn het resultaat van ambachtelijk handwerk, puur vakmanschap, de zuiverste grondstoffen van Europese bodem en meer dan 90% zuivere paraffine van topkwaliteit. Je geniet urenlang van het lichtspel van de vlammen en van de hemelse geuren, nu eens subtiel en dan weer krachtig. Elk seizoen brengt Baobab limited editions uit, die wij met trots ook steeds in de winkel aanbieden.

bottom of page