Bloemen en planten in Lochristi, webshop Bloembinderij Naudts-Boone

Bloemenspeciaalzaak in Lochristi

Bloembinderij Naudts-Boone in Lochristi staat al jaren bekend om zijn prachtige boeketten, een plezier om te geven of zelf te houden. Naast planten met of zonder bloemen staat steeds een assortiment van boeketten voor je klaar, geselecteerd met zorg, samengesteld met passie. Uiteraard kunnen we ook een gepersonaliseerd boeket samenstellen. Dankzij de dagelijkse aanvoer van plukverse bloemen genieten onze klanten trouwens extra lang van onze bloemencreaties.

Respect voor de natuur

Wij zijn fan van milieuvriendelijke bloemen. Door in te spelen op de seizoenen bieden we onze klanten bloemen aan die in die periode normaal ook beschikbaar zijn en milieuvriendelijk geteeld zijn. Hierbij hebben we ook steeds oog voor herkomst en kwaliteit.

Buitengewone bloemen en planten

Natuurlijk vind je in onze bloemenspeciaalzaak het typische, klassieke aanbod dat je in een andere bloemenwinkel ook vindt. Daarnaast schenken we ook ruime aandacht aan niet-alledaagse bloemen en planten. Als je dus eens wat anders zoekt om tafel of terras op te fleuren, ben je bij deze floristen aan het juiste adres.

Webshop altijd en overal

Dag en nacht kan je je vergapen aan een oase van de mooiste bloemen en planten in onze webshop. Neem alle tijd om je lievelingsboeket of favoriete planten uit te kiezen en maak meteen een bestelling.

Ontdek onze Bloembinderij Naudts-Boone in Lochristi.

De foto's op onze webshop komen van een door meerdere floristen gedeelde webshop. Met onze seizoensproducten en goede smaak voegen wij een eigentijds toets toe aan uw boeket of arrangement.